Siden lanseringen av MusikkByrået 1.januar 2015 kan vi vise til flere tusen unike følgere på048 musikkbyraet.no. Vi skaper en unik markedsføringsplass til artistene våre, samtidig som konsertarrangører og andre kundegrupper enkelt kan bestille underholdning til sitt arrangement. Det kan være alt fra bryllup til festival – vi har artister som leverer topp kvalitet til enhver tid. MusikkByråets motto er – MED HJERTE FOR MUSIKKEN. Vi ivaretar både musikerne og musikken deres, og ikke minst – kundene. Vi blir mellomleddet som sørger for alt av kontrakter og fakturering, slik at du, enten du er artist eller den som trenger musikk, kan overlate papirarbeidet til oss. I tillegg kvalitetssikrer og håndplukker vi artistene. Gjennom de unike artist- og bandprofilene kan du som kunde bli godt kjent med musikerne og musikken deres før du tar en veloverveid avgjørelse.

063

MusikkByrået har også en egen avdeling for konsertproduksjon, og tilbyr også utleie av lyd- og lysutstyr i toppklassen.

Menneskene bak MusikkByrået er Mari Moe og Jan Petter Andersen. Mari er utdannet klassisk sanger og sangpedagog med mastergrad fra Norges musikkhøgskole, og kan vise til 20 års erfaring som utøvende sanger. Jan Petter er utdannet innen 3D-design og har lidenskap for den digitale, kunstneriske verdenen med foto og film. Øre for god lyd har han også.

 

 

Vi har ikke som mål å være bedre enn andre. Vi skapte MusikkByrået slik det er fordi vi vil gjøre ting annerledes. Vi har begge brennende interesse for musikk og mennesker, og vil skape et samlingssted for musikere og artister. Vi vil bidra til at de som virkelig gløder for musikken skal få et sted å vise seg fram! 

Del dette på

Velkommen til MusikkByrået
Hei!
Vi ser at dette er første gangen
du er her!

Skal du ha artist/band til et
arrangement - klikk på
SE ARTISTER/BAND i menyen
og søk etter det du er ute etter!
Nederst i høyre hjørne finner du
Kundeservice.
Her vil vi hjelpe deg så godt vi kan.
God fornøyelse!