Amoa holdt idag nordisk visekonsert på Henriken! De dro oss rett inn i vårlig stemning dagen før nasjonalfeiringen med noen av de vakreste visene til Alf Prøysen, Erik Bye, Olle Adolphson og Cornelis Vreeswijk. På den intime konsertscenen på Henriken bød de på vakre soloinnslag og nye, spreke arrangementer på velkjente sanger. Sangarrangementene er gjort av Nikolai Clavier.

Amoa er en vokalgruppe som består av Maria Rosanna Wennersten (sopran), Anita Berge Heivoll (mezzosopran) og Ole Andreas Silseth (tenor). De er alle utdannede sangere og har bred erfaring innenfor ulike sjangre. Akkompagnatør på konserten var Christian Stähler.

Henriken er en koselig kulturbar i Wergelandsveien i Oslo. Med plass til om lag 50 personer, skapes det en intim og koselig stemning. Konserten inngikk som en del av Henrikens Busking-serie. På Henrikens nettsider står det følgende om Busking: «BUSKING er et spill for hatten-konsept, som vil si at det er gratis inngang og gjestene blir oppfordret til å gi artistene støtte på eget initiativ på samme måte som en gatemusikant.»

For de av dere som ikke fikk med dere Amoa denne gangen, så skal de holde konserter i Stavern i juli, på Det Gule Galleriet. Et must for de som liker nordiske viser fremført av dyktige sangere!

Del dette på

Velkommen til MusikkByrået
Hei!
Vi ser at dette er første gangen
du er her!

Skal du ha artist/band til et
arrangement - klikk på
SE ARTISTER/BAND i menyen
og søk etter det du er ute etter!
Nederst i høyre hjørne finner du
Kundeservice.
Her vil vi hjelpe deg så godt vi kan.
God fornøyelse!