Oslobaserte Baardsen er født i Stavanger 1975. Han har en lang og variert karriere som musiker i forskjelliige prosjekter og albumdebuterte som soloartist i 2007.
I 2009 begynte Baardsen å skrive låter på Stavangerdialekt. En del av disse kommer på hans første Norskspråklige soloalbum som slippes på Parkteatret Scene (Oslo) 4. September 2015.

17. Mai 2013 traff Trond produsent Andreas Wettergreen Strømman Prestmo fra Lukas Kasha på en fest. Sammen med tekniker og co-pilot Sven Andréen startet de innspillingen av Baardsens første norskspråklige album, ‘Baardsen’. Albumet har blitt spilt inn i Urban Sound Studios, Sub Sonic Society, på Hausmania og i det gamle preproduksjonsstudio til A-ha på Lysaker. Med på albumet er en rekke musikere, bl.a Baardsen´s faste band som består av Henning Brøvvig Hansen, Endre Koch og Stian Føyen.

Første singel ”Pur Magi” ble sluppet 9. April 2014. Låta ble tatt godt i mot av en rekke radioer over hele coverlandet og Pål Thoresen i Nitimen inviterte på besøk og var meget begeistra. Andre singel «Vakuum» kom ut 15. August og har så langt blitt spilt på P1 og også fått bra med spilletid, b.la på Øystein Sundes «Ordentlig Radio».

Baardsen slipper i mai 2015 låta Trøsten, pluss 3 andre låter på en 10″ vinyl med tegneserie, i kompaniskap med tegner og illustratør Anders Kvammen.

Produkter i nettbutikk
coverFront

 

 

Besetning
Trond Helge Bårdsen, vokal/gitar/tangenter
Endre Koch, gitar
Henning Brøvig Hanssen, bass
Stian Føyen, trommer
Diskografi
Singler
2014 Pur Magi
2014 Vakuum
2015 Trøsten

EP (4 spor, vinyl) – kommer i 2015

Booking
Send forespørsel på Baardsen
  • Dato*for arrangementet
    0
  • Klokkeslett*flytt tidslinjen for ønsket tid
    1
Del dette på

Velkommen til MusikkByrået
Hei!
Vi ser at dette er første gangen
du er her!

Skal du ha artist/band til et
arrangement - klikk på
SE ARTISTER/BAND i menyen
og søk etter det du er ute etter!
Nederst i høyre hjørne finner du
Kundeservice.
Her vil vi hjelpe deg så godt vi kan.
God fornøyelse!